ReferencePlenum Izdelava spletnih strani - nazaj na začetno stran

Napredne informacijske tehnologije

Optimizacija Spletnih Strani

Privabite na spletno stran in v svoj posel več potencialnih kupcev, stank in poslovnih partnerjev, ter povečajte prihodke!

Če ste na vsaj eno od zgornjih vprašanj odgovorili z "Da!", potem bo to za vaše podjetje ena najpomembnejših "predstavitev" v letu 2009. Naj razložim...

Povečajte število naročil, nakupov in povpraševanj! Privabite v vaš posel še več potencialnih kupcev, strank in poslovnih partnerjev!

Z visokim rangiranjem v Google.si in Najdi.si na spletno stran vašega podjetja (in v vaš posel) privabite še več vaše ciljne publike -- potencialne kupce, stranke, naročnike in poslovne partnerje, ki iščejo in želijo točno tisto, kar ponujate/prodajate v vašem podjetju.

Če vsak mesec iz vaše obstoječe spletne strani že prejemate vsaj nekaj povpraševanj, email sporočil ali naročil za vaše produkte/storitve, boste število le-teh povečali preprosto že z povečanjem obiska na spletno stran.

Oglašujte svoje produkte, storitve ali blagovno znamko na nov in izjemno učinkovit način! Zadenite svojo ciljno publiko z laserko natančnostjo!

Odgovorite na preprosto vprašanje.

Kdaj boste najbolj odprti in dovzetni za oglasno sporočilo, ki oglašuje rolete za okna:

Smešno vprašanje, mar ne?

Ker ste pametni in razgledani, se verjetno že zavedate, da je iskalni marketing ena najučinkovitejših oblik oglaševanja in direktnega marketinga, saj lahko s pravilno načrtovano in izvedeno optimizacijo spletne strani svojo ciljno publiko zadenete z lasersko natančnostjo.

Za razliko od tradicionalnih oblik potratnega in "vsiljivega" množičnega oglaševanja na doseg, se s pravilno optimizacijo spletne strani vaše sporočilo, blagovna znamka, produkt ali storitev pojavil na pravem mestu (iskalni rezultati) točno takrat, ko Janez Kupec išče in želi točno tisto, kar ponujate/prodajate v vašem podjetju!

Ker Janez Kupec v trenutku interakcije z vašim oglasnim sporočilom išče informacije oz. želi točno tisto, kar ponujate/prodajate v vašem podjetju, bo bolj kot kadarkoli odprt in dovzeten za vašo ponudbo in oglasna sporočila. Janez Kupec prvi pristopi k vam (in ne obratno), kar je izjemno pomembno.

Pohitite, dokler sta optimizacija spletne strani in iskalni marketing še tako poceni.Prihranite veliko težko prisluženega denarja, tržite cenovno ugodno in hitro povrnite vašo investicijo v optimizacijo spletne strani!

Poleg učinkovitega oglaševanja in zelo visoke stopnje odzivnosti ciljne publike, se iskalni marketing od tradicionalnih oblik "vsiljivega" množičnega oglaševanja na doseg razlikuje tudi po višini vaše investicije.

Optimizacija spletne strani in iskalni marketing sta v primerjavi s tradicionalnimi oblikami "vsiljivega" množičnega oglaševanja še vedno zelo poceni, kar se bo verjetno zaradi vse večjega osveščanja podjetji, recesije, vse "močnejše" konkurence v iskalnih rezultatih in preobremenjenosti agencij kmalu spremenilo.

Po domače: Trenutno boste zelo težko našli način oglaševanja in trženja, kjer lahko na tako "poceni" in cenovno ugoden način pridobite toliko novih kupcev, strank in poslov s tako visoko stopnjo povračila investicije.

Povečajte prepoznavnost vaše blagovne znamke, podjetja, produkta ali storitve!

Da, optimizacija spletne strani in iskalni marketing sta trenutno najučinkovitejši obliki direktnega marketinga, kjer sta primarni cilj povečevanje obiska na spletno stran ter s tem takojšnje pridobivanje novih kupcev, strank, kontaktov, povpraševanj ali poslov.

Toda ...

"Pametna" in inovativna podjetja/združbe kot so Google, DoubleClick, Interactive Advertising Bureau, Nielsen/NetRatings, Search Engine Watch ter številna druga so hitro ugotovila "stransko" korist visokega rangiranja v Google.si in Najdi.si. ...

S pravilno načrtovano in izvedeno optimizacijo spletne strani in iskalnim marketingom boste poleg povečanja obiska na spletno stran in takojšnjega pridobivanje novih strank, kupcev in poslov učinkovito dosegli še eden pomemben cilj oglaševanja -- na pravem mestu, ob pravem času in pred lasersko ciljano publiko boste učinkovito povečevali prepoznavnosti vaše blagovne znamke.

Zaupajte optimizacijo vaše spletne strani in iskalni marketing podjetju Plenum in poleg več obiska in povečanja prihodkov boste učinkovito in v primerjavi z ostalimi tradicionalnimi metodami oglaševanja veliko ceneje povečevati tudi prepoznavnost svoje blagovne znamke, podjetja, produkta ali storitve!

Oglašujete in tržite 100% merljivo - bodite vedno in do potankosti na tekočem kje, kdaj in kako uspešno se "obrača" vaša investicija

Zaupajte optimizacijo spletne strani in iskalni marketing podjetju Plenum in vedno boste do potankosti na tekočem s pomembnimi poslovnimi številkami, izkazi in rezultati oglaševanja, s katerimi boste vedno natančno vedeli:

Razkrito: Povečajte učinkovitost VSEH svojih materialov, gradiv in oglasov, ki jih uporabljate za trženje in oglaševanje!

Znova in znova je bilo dokazano, da nagovori, sporočila, pristopi in slogani, ki učinkovito delujejo v spletnem oglaševanju, z zelo podobno učinkovitostjo delujejo tudi v ostalih tržnih materialih.

Ker ste pametno podjetje, za oglaševanje in trženje vašega posla, znamke, produktov ali storitev uporabljate tudi vsaj enega (ali več) izmed spodnjih načinov:

Ker sta optimizacije spletne strani in iskalni marketing 100% merljiva, obstaja zelo učinkovita in preverjena "spletna metoda testiranja", s pomočjo katere lahko zelo hitro in enostavno povečate učinkovitost vseh vaših ostalih materialov, ki jih uporabljate za trženje in oglaševanje.

Dovolite, da obrazložim...

Cilj vsakega načina oglaševanja/trženja je s čim manj (denarja, časa) ustvariti čim več oz. čim boljši rezultat (prihodek, dobiček). Torej...

Če želite z vašimi oglasi in tržnimi materiali kot so brošure, letaki ali radio/TV oglasi doseči čim več oz. čim boljši rezultat, morajo biti le-ti oglasi/materiali čim bolj učinkoviti, mar ne?

Toda kako je mogoče s katerimkoli izmed zgoraj naštetih načinov oglaševanja z manj kot 200 EUR, v manj kot 7 dneh in z manj kot 10. minutami "dela" ugotoviti, kateri nagovori, pristopi in slogani bodo najbolj učinkoviti oz. se bodo na trgu najbolje odrezali?

Odgovor: Ni mogoče. Vendar...

S to metodo lahko hitro, enostavno, z manj kot 200 EUR, v manj kot 7 dneh in z manj kot 10. minutami "dela" ugotovite, kakšni/kateri nagovori, pristopi, slogani in besede so najbolj učinkoviti oz. vašo ciljno publiko najbolj motivirajo k želenemu odzivu (nakup, naročilo, klic, povpraševanje ...), ter nato (spo)znanje uporabite v vaših brošurah, letakih, TV/Radio oglasih, materialov, ki jih uporabljate za še bolj učinkovito oglaševanje in trženje.

Ko optimizacijo vaše spletne strani in iskalni marketing zaupate podjetju Plenum, boste v obliki preglednega poročila popolnoma brezplačno kot darilo prejeli rezultate in naše ugotovitve meritev (kateri nagovori, slogani in sporočila najbolj motivirajo naše ciljno občinstvo k odzivu), ki jih lahko zelo učinkovito uporabite v vaših ostalih tržnih materialih (tiskani oglasi, radio oglasi, brošure, katalogi, …).

Če želite vse natančne informacije o tej metodi in o vsem, kar boste pridobili z optimizacijo vaše spletne strani in iskalnim marketingom, prosimo izpolnite in pošljite obrazec za povpraševanje na desni (zgoraj) strani strani še ta trenutek, preden ga izpolni vaše konkurenca.

Oddajte povpraševanje

Ime *:
Kontakt *:

Zanimajo me:

internetne storitve
optimizacija spletne strani
programske rešitve
svetovanje
Drugo: Oddaj povpraševanje