ReferencePlenum Izdelava spletnih strani - nazaj na začetno stran

Napredne informacijske tehnologije

Izdelava spletnih strani

izdelujemo tudi spletne trgovine in portale

Izdelava spletnih strani
Gostovanje spletnih strani
Registracija domen

Izdelava Spletnih Strani

Pridobite Pregledno in Učinkovito Spletno Stran, Na Katero Boste Ponosni! Povečajte Vaš Ugled in Prepoznavnost, Ter Naredite Odličen Prvi Vtis Na Vaše Kupce, Stranke in Poslovne Partnerje!Želite pridobiti novo in iskalnikom prijazno spletno stran, na katero boste lahko ponosni?

Potrebujete spletno stran, s katero boste lahko učinkovito predstavili svoje podjetje, znamko, storitve ali produkte, ter naredili odličen prvi vtis na vaše potencialne kupce, stranke in poslovne partnerje?

Želite vedno imeti na voljo nekoga, ki vam bo pomagal pri urejanju spletne strani?

Če ste na vsaj eno od zgornjih vprašanj odgovorili z "Da!", potem ste zagotovo na pravem mestu.

V podjetju Plenum vam poleg pridobivanja novih kupcev in povečanja dobička z optimizacijo spletne strani nudimo tudi izdelavo lepe, pregledne, učinkovite in cenovno ugodne spletne strani, e-trgovine ali portala.

OK - nič novega. To lahko preberete na spletni strani vsakega podjetja, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani. Toda tukaj je...

"9 pribitih razlogov zakaj boste v naslednjih 5 minutah zahtevali brezplačno okvirno ponudbo za izdelavo vaše nove spletne strani!"

DA, prav ste prebrali :) Ekipa Plenum je tako zelo samozavestna in prepričana, da takšne storitve, svetovanja in ponudbe ne boste dobili nikjer drugje, da si to upamo povedati na edinstven in morda tudi "šokanten" način.

9 razlogov zakaj...

Ko zaupate izdelavo spletne strani podjetju Plenum boste...

 1. Naredili odličen prvi vtis na potencialne kupce, stranke in poslovne partnerje z lepo, pregledno in uporabno spletno stranjo
 2. Pridobili odlično začetno izhodišče za dobra rangiranja v Google.si in Najdi.si (izdelava iskalnikom prijazne spletne strani)
 3. Hitro in enostavno urejali vsebine na vaši spletni strani (tudi če ste popolni amater) ali pa --- prepustite vse to nam!
 4. Povečali učinkovitost vaše spletne strani, odzivnost obiskovalcev ter število željenih transakcij
 5. Vedno imeli hitro in prijazno tehnično podporo na dosegu enega klica ali email sporočila
 6. Obdržali dobre pozicije v Google.si in Najdi.si (če vaša trenutna stran že dobro rangira)
 7. Dobili novo domeno in 1-letno gostovanje spletne strani na strežniku -- popolnoma brezplačno!
 8. Pridobili dostop do "insajderskih" informacij, nasvetov in izobraževanja o novih in preverjenih Internetnih strategijah trženja in oglaševanja, o katerih se vaši konkurenci še niti sanje ne. (Šment, še 98% marketinških agencij v Sloveniji in konkurence podjetja Plenum nima pojma o teh stvareh.)
 9. Brezplačno okvirno ponudbo za izdelavo spletne strani pridobite le v nekaj klikih.

Naredite odličen prvi vtis na potencialne kupce, stranke in poslovne partnerje z lepo, pregledno in uporabno spletno stranjo (Izdelava uporabnikom prijazne spletne strani)

Spletni uporabniki so pametna, a sila neučakana in zahtevna bitja - če na vaši spletni strani hitro ne najdejo želene informacije, povezave ali obrazca, ponavadi še hitrje v frustraciji zapustijo spletno stran.

Ko prepustite izdelavo spletne strani podjetju Plenum, vam za to ne bo potrebno skrbeti.

Poleg privlačne vizualne podobe bo vaša nova spletna stran s pregledno navigacijo, razdelitvijo vsebine in notranjim iskalnikom vašim obiskovalcem omogočila, da bodo hitro in enostano prišli do željenih informacij.

Pridobite odlično začetno izhodišče za dobra rangiranja v Google.si in Najdi.si (Izdelava iskalnikom prijazne spletne Strani)

Iskalnikom prijazna spletna stran je prvi in zelo pomemben pogoj za visoko uvrščanje v iskalnih rezultatih Google.si in Najdi.si, kjer vaši potencialni kupci in stranke iščejo storitve, produkte ali informacije, ki jih ponujate tudi vi.

Vaša nova spletna stran, ki jo pridobite v podjetju Plenum, je zgrajena po pravilih in priporočilih tako vsemogočnega Google-a kot tudi slovenskega Najdi.si.

Z iskalnikom prijazno spletno stranjo pridobite odlično začetno izhodišče za dobra rangiranja v Google.si in Najdi.si, ko se poleg izdelave spletne strani odločite tudi za povečanje obiska in privabljanje še več potencianih kupcev in strank s pomočjo optimizacije spletne strani.

Hitro in enostavno urejajte vsebine na vaši spletni strani (tudi če ste popolni amater) ali pa -- prepustite vse to nam!

Z izdelavo spletne strani seveda pridobite tudi 24/7 dostop od prijaznega in preglednega urejevalnika spletnih vsebin, kjer lahko neomejeno število pooblaščenih oseb v vašem podjetju povsem samostojno, kadarkoli hitro in enostavno ureja/dodaja vsebine kot so novice, članki, pod-strani, slike, povezave, itd.

Če pa se v vašem podjetju ne želite ubadati z urejanjem in dodajanjem vsebin, lahko za vse to seveda poskrbimo v podjetju Plenum.

Zapeljiva in udarna besedila, ki delujejo - Povečajte učinkovitost vaše spletne strani, odzivnost obiskovalcev ter število željenih transakcij!

Poleg slabega obiska je uporaba ego-centričnih in pasivnih besedil/nagovorov eden glavnih razlogov za neučinkovitost spletne strani, slabo pritegovanje pozornosti, slabo odzivnost obiskovalcev in nizko število željenih transakcij.

Če je vaš cilj novo spletno stran poleg utrjevanja prepoznavnosti vašega podjetja ali blagovne znamke izkoristiti tudi kot učinkovito orodje pridobivanje novih kupcev, strank ter izobljšanje poslovnih rezultatov, je uporaba aktivnih in prepričljivih besedil ključnega pomena.

V podjetju Plenum vam lahko poleg same izdelave spletne strani poskrbimo tudi za pripravo učinkovitih besedil in nagovorov, s katerimi:

 1. bo vaša spletna stran zgrabila in obdržala pozornost obiskovalca
 2. pridobite večjo odzivnost obiskovalcev, ter
 3. povečate število željenih transakcij (novo povpraševanje, novo naročilo, nakup, vpis v e-mail novice, registracija novega uporabnika, itd).

 Na vašo željo lahko priskrbimo tudi za prevod besedil v tuje jezike.

Vedno imejte hitro in prijazno tehnično podporo na dosegu enega klica ali email sporočila

Ko izdelavo vaše spletne strani prepustite podjetju Plenum, boste imeli hitro in prijazno tehnično podporo strokovnjaka vedno na dosegu enega klica(01/620 04 41) ali e-poštnega sporočila (info@plenum.si).

 

 Obdržite dobre pozicije v Google.si in Najdi.si

Če vaša obstoječa spletna stran, ki jo želite prenoviti oz. zamenjati z novo, že dobro rangira v Google.si in Najdi.si in želite obdržati ta rangiranja  tudi z novo stranjo, vam za to ni potrebno skrbeti.

Ko zaupate izdelavo vaše nove spletne strani podjetju Plenum, skrbno, zanesljivo in varno izvedemo preskok na novo spletno stran -- seveda  popolnoma brezplačno.

Vaša nova spletna stran bo obdržala obstoječa rangiranja in obisk iz iskalnikov, ter se bo v iskalnih rezultatih v Google.si in Najdi.si pojavila tam, kjer se je pojavljala že  vaš stara spletna stran.

Bodite vedno na tekočem in prvi v vaši branži izvejte za nove učinkovite pristope in strategije (Internetnega) trženja/oglaševanja.

Pridobite 24/7 dostop do "insajderskih" informacij, nasvetov in izobraževanja kako z novimi (a že preverjenimi) Internetnimi strategijami trženja in oglaševanja povečati vaše prihodke in dobiček

Kot morda že veste, je podjetje Plenum več kot le "podjetje za izdelovanje spletnih strani".

Ko nam zaupate izdelavo spletne strani, pridobite tudi brezplačni dostop do hitro rastoče "spletne knjižnice" s "how to" članki, nasveti, rezultati raziskav, video navodili/predstavitvami in novostmi iz sveta Internetnega trženja in oglaševanja.

Tako boste v vašem podjetju vedno na tekočem in med prvimi v vaši branži izvedeli "insajderske" informacije in strategije (Internetnega) trženja/oglaševanja, o katerih se večini vaše konkurence še niti sanje ne.

Med drugim boste v vašem podjetju neprestano na tekočem...

 1. kako z novimi, a že preverjenimi Internetnimi strategijami trženja in oglaševanja privabiti več novih kupcev/strank in povečati vaše prihodke in dobiček.
 2. kako poceni, zanesljivo, učinkovito in 100% merljivo tržiti in oglaševati vaše podjetje, znamko, produkt(e) ali storitve
 3. kako hitrje kot kdaj-koli-prej zavzeti večje tržne deleže v vaši branži
 4. ter še mnogo več

 Brezplačna domena in gostovanje spletne strani na strežniku

Cena? Koliko stane izdelava spletne strani?

Kot verjetno že veste, je cena izdelave spletne strani odvisna od vaših želja, poslovanja in potreb, zato je zelo težko navesti ceno spletne strani, ne da bi podrobno poznali vaše želje in potrebe.

Ker je vsak projekt izdelave spletne strani v podjetju Plenum edinstven in narejen po meri naročnika, se cene spletnih stran gibljejo od začetnih 600 EUR pa vse tja do 20.000 EUR.

Če želite hitro izvedeti okvirno ceno in čas izdelave strani, izpolnite obrazec na desni (zgoraj) strani strani še ta trenutek in nam predstavite vaše želje in potrebe. V roku 3. delovnih dni vam bomo pripravili in poslali okvirno ponudbo izdelave spletne strani.

Oddajte povpraševanje

Ime *:
Kontakt *:

Zanimajo me:

internetne storitve
optimizacija spletne strani
programske rešitve
svetovanje
Drugo: Oddaj povpraševanje